Bemutatkozás

A Magyar Vállalkozásfejlesztők Országos Szövetségét vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó szervezetek alapították meg azzal a céllal, hogy összefogjanak és közösen segítsék a magyar vállalkozásokat. Tagságunk horizontálisan és vertikálisan átfogja a vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó szervezeteket, a képzőktől, szolgáltatóktól egészen a vállalkozói érdekképviseletekig. Széleskörű tagságunk biztosíték arra, hogy szakmailag teljeskörűen és hatékonyan tudjuk végezni tevékenységünket

A Szövetség megalakulása hiánypótló és elengedhetlen volt, hiszen mai napig sokszor szigerszerűen működik több ezer vállalkozásfejlesztéshez kapcsolódó piaci és civil szervezet, közintézmény. Szövetségünk híd szerepet kíván betölteni ezen szervezetek között, elősegítve az együttműködésüket.

A vállakozásfejlesztéssel foglalkozó szervezetek erősítése különösen fontos a magyar gazdaság versenyképessége szempontjából.  Sikeres vállalkozások kialakulása sok tényezős, bonyolult folyamat, ami külső segítség nélkül aligha sikerülhet.  A siker esélyét azonban nagyban befolyásolja a vállalkozásfejlesztők naprakész, releváns tudása. Ezért fontosnak tarjuk, hogy  elősegítsük a szerveztek naprakész modern és  komplex tudással rendelkezzenek és ösztönözzük fejlődésüket.

Magyar Vállalkozásfejlesztők Országos Szövetsége